Hav god samvittighed, når du sender dit barn ud og hoppe i vandpytter

Det danske sommervejr er skiftende. Det er ikke altid bare dejlig varmt og skønt med højt solskin. Nogle gange bliver sommeren våd og skyerne grå. Men det betyder heldigvis ikke, at dit barn skal gå glip af sjove dage i naturen. Med det rette regntøj, kan du nemlig med god samvittighed sende dit barn ud og lege i vandpytterne.

Det betaler sig at købe kvalitet

Dit barn vokser hele tiden. Det kan derfor være en smule frustrerende at skulle købe nyt tøj hele tiden. Det er fuldt ud forståeligt. Men lige præcis, når det gælder regntøj, skal du ikke gå ned på kvalitet. Regntøj skal nemlig kunne klare lidt af hvert.

Regntøj til børn skal være slidstærk og vigtigst af alt, så skal det være vandtæt. Børn kan hurtigt miste følelsen for sig selv, når de har det sjovt. Det kan derfor være svært for dem at sige til, hvis regntøjet ikke er vandtæt. Dette kan ende ud i, at dit barn bliver kold og måske syg. Gå derfor altid efter regntøj, der er kvalitetssikret.

Bevægeligt og praktisk regntøj

Regntøj skal ikke kun være vandtæt, det skal også være let at bevæge sig i. Dit barn skal føle sig godt tilpas. Det gælder selvfølgelig med alt det tøj, du køber til dit barn. Men særligt regntøjet, skal du være opmærksom på.  Køb derfor regntøj, der sidder godt og som dit barn trives i. Det nytter jo ikke noget, at dit barn må gå og hive op i regnbukserne hele tiden. Ej heller, at din barns regnjakke kryber op om maven. Det nytter ikke noget.

Bevægeligt og praktisk tøj skal altså, næstefter kvaliteten er tøjet, stå højest på ønskelisten, når du køber nyt regntøj dit barn. Så kan du med god samvittighed sende dit barn afsted ud i vandpytterne.